SOS AUTO УСЛУГИ - ПЪТНА ПОМОЩ

Изпратете съобщение на телефон или се свържете директно: 0876-448-333
Пътна помощ при аварии и пътно-транспортни произшествия за всякакъв вид автомобили и микробуси. Репатриране на леки автомобили, микробуси, джипове и др. за София и България. 24-часово обслужване при произшествия, аварии, репатриране, доставка на гориво, подаване на ток, смяна на спукана гума, възстановяване на изгубен ключ, засядане.
Върнете се на пътя отново с Денонощна Пътна Помощ!
Нашите крайпътни обслужващи техници са обучени да върнат вашият автомобил обратно на пътя бързо и ефективно. Денонощна Пътна Помощ е винаги там, когато автомобилът ви се нуждае от тласък!

ТЕГЛЕНЕ - SOS AUTO
- Транспорт.
В Денонощна Пътна Помощ се стремим да печелим най-голямо уважение от собствениците на превозни средства в цяла България с ориентирания си към клиента подход. Приятелски настроени и компетентни, служителите ни винаги се стремят да осигуряват най-високо качество на обслужване. Всички наши шофьори са добре информирани, обучени ефективно, така че да могат да се справят с множество ситуации с автомобила ви.
- Засядане.
Възстановяване на вашия автомобил безопасно и бързо.
Ако автомобилът ви е заседнал, нашите професионално обучени техници по превозните средства са готови да помогнат – ден и нощ.
Където и да заседне вашето превозно средство, нашите техници за възстановяване на автомобила ползват инструментите и оборудването за осигуряване на безопасно и ефективно изтегляне на превозното средство.
В канавка, дърво или потопени във вода, Денонощна Пътна Помощ предлага професионални услуги за изтегляне на превозното средство!
- Теглене при злополука
Бъдете готови, когато възникне инцидент!
Нашите обучени и професионални техници за спешна помощ са на разположение 24 часа, 7дни в седмицата, така че да можем да изтеглим обратно вашия автомобил извън пътя, бързо и на безопасно място.
Надеждна помощ, когато имате нужда от нея!
Ако сте претърпели катастрофа, Денонощна Пътна Помощ ще реагира бързо, за да се осигури съдействието, което е необходимо! За да помогнат, техниците ни в спешно крайпътно обслужване ще реагират бързо, като се гарантира вашата безопасност и ще изтеглят вашия автомобил до безопасно място, където е нужно.

СМЯНА НА ГУМИ - SOS AUTO
Ако сте останали на пътя със спукана гума, Денонощна Пътна Помощ безопасно, бързо и надеждно може да смени гумите. С ежедневното си и денонощно обслужване, ние ще ви върнем на пътя във всеки един момент.
В редките случаи, при които има риск за движението и отстраняването на повредата е невъзможна на място, ние можем да преместим вашия автомобил до по-безопасно място и смяната на гумите да се извърши там.

ДОСТАВКА НА ГОРИВО - SOS AUTO
Ако сте останали на пътя без гориво, Денонощна Пътна Помощ безопасно, бързо и надеждно може да достави необходимото, за да може да продължите пътя си. С ежедневно и денонощно обслужване, ние ще ви върнем на пътя във всеки един момент.
Свържете се Денонощна Пътна Помощ: 0876-448-333

ПОДАВАНЕ НА ТОК - SOS AUTO
Превозното средство не може да запали? Често всичко, което трябва е един тласък на акумулаторните батерии, за да стартира вашия автомобил. Нашите крайпътни обслужващи техници са обучени да върнат вашият автомобил обратно на пътя бързо и ефективно.
Признаците, по които можете да познаете, че имате нужда от тласък за включване са:
– Когато завъртите ключа стартера просто кликва.
– Вашият терминал с акумулаторни батерии е корозирал.
– Видно наличие на окислена сяра.
– Петна по върха на акумулаторните батерии.
В Денонощна Пътна Помощ нашите техници за спешна крайпътна помощ са обучени и опитни – при пристигането им ще бъдат в състояние да диагностицират повечето въпроси, свързани с акумулаторните батерии и ще ви осведомят за състоянието и дали е необходим тласък на превозното средство.
Ако се открие силна сярна миризма, вашата акумулаторна батерия изглежда подута или капачките са изскочили на разстояние, не се опитвайте да стартирате вашето превозно средство. Обадете ни се и ние ще изтеглим превозното ви средство до ремонтно съоръжение.

АВТОКЛЮЧАР - SOS AUTO
Отключване на превозно средство. Ако сте заключили автомобила си, обадете се на експертите в Денонощна Пътна Помощ, за да се върнете бързо и без щети по автомобила.
Използвайки техники и професионално авто-оборудване за Вашия автомобил, ние гарантираме отключване!
Като първичен доставчик на услуги за най-големите производители на автомобили, редовно сме информирани по отношение на промените на превозното средство. Нашето обучение е ефективно и нашият опит е без прецедент, за да сте сигурни, че вашето превозно средство е в ръцете на експертите.
В случаите, когато влизането в автомобила не е възможно и Вашия автомобилен производител не го препоръчва, Денонощна Пътна Помощ просто ще изтегли вашия автомобил на място, където може да се направи вашия ключ.
Изпратете съобщение на телефон или се свържете директно: 0876-448-333

Свържете се с нас.


ПЪТНА ПОМОЩ ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Денонощна Пътна Помощ ЕООД може да предложи абонаментентни планове за автомобилите на вашата компания или на вашите служители. Ако проявявате интерес, попълнете формата за заявка. Наш служител ще се свърже с вас, за да ви представи всички възможности и варианти на тази услуга.

ЗАЯВКА ЗА АБОНАМЕНТНИ УСЛУГИ

 

Верификация