sos auto slide [1]
sos auto slide [2]
sos auto slide [3]
banner shadow

Деноноќна телефонска линија: 0876 448 333

СООБРАЌАЈНА ПОМОШ - ДЕНОНОЌНА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА

Коректност, брзина, точност - сервис 24 часа / 7 дена во неделата.
Услугата "СООБРАЌАЈНА ПОМОШ" е за гр. Софија.
При исчезнати тркала или оштетување на шасијата кон цената се наплаќаат 20 лева. Цените се со вклучен ДДВ
Најдобар 24-часовни сервис при несреќи, хаварии, репатријација, испорака на гориво, поднесување на струја, промена на пукната гума, враќање на изгубен клуч, заглавување.


лек автомобил
джип
ван

пътна помощ

 

СООБРАЌАЈНА ПОМОШ: За секаков вид сообраќајни несреќи и хаварии. Репатријација на автомобили, комбиња, џипови и товарни бусови.

транспортиране

 

ТРАНСПОРТ: Нашите тимови се стремат да обезбедат највисок квалитет на услугите. Сите наши возачи се обучени ефикасно и се добро информирани, така што ќе можат да се справаат со задачи и ситуации со вашиот автомобил, со неговото транспортирање и сервис.

подаване на ток

 

ПОДНЕСУВАЊЕ НА Струја: Возилото не може да запали? Често се што треба е еден поттик за акумулаторот за да запали вашиот мотор. Нашите поставувани крај патиштата техничари се обучени да го вратат вашиот автомобил назад на патот брзо и ефикасно.

смяна на гуми

МЕНУВАЊЕ НА ГУМИ: Ако сте останале на патот со пукната гума нашиот тим брзо и безбедно, ќе ја смени гумата.

 

автоключар

АВТОКЉУЧАР: Ние имаме специјалисти со долгогодишно искуство и беспрекорна квалификација. Ако сте заклучиле возило, јавете се, за да се вратите на патот без оштетување на возилото.

доставка на гориво

ИСПОРАКА НА ГОРИВО: Ако сте останале на патот без гориво, брзо и сигурно може да доставиме потребното гориво за да продолжите патот. Со секојдневна и деноноќна услуга, ние ќе ви вратиме на патот во секој момент. Контактирајте со нас!

ПЪТНА ПОМОЩ SOS ТЕЛЕФОН: 0876 448 333
4.9 (97.33%) 15 оц.