0876 448 333

ДЕНОНОЩНО, КЪДЕТО И ДА СТЕ

Превоз на МПС в страната и чужбина

Нужда от превоз извън страната

Тръгнали сте на път извън страната по работа или с цел почивка, забавление. Внезапно се случва нещо с колата ви и не може да продължите планираното пътуване.

Избрали сте автомобил за покупка извън страната. Изчислявате и преценявате, че по-изгодно би било да го докарате до тук на платформа. Нашите екипи винаги са в готовност за да ви укажат съдействие при тази ситуация.

Вашият автомобил е без номера и трябва да се закара за регистрация до КАТ. Избирате като по-бърз и изгоден вариант превоз на платформа. Ние ще дойдем, просто ни се обадете.

При какви ситуации може да имате нужда от платформа извън страната:

  • Закупили сте автомобил от чужбина;
  • Аварирали сте и не може да продължите;
  • Катастрофирали сте;
  • И други.

Не се колебайте да ни се обадите веднага! Ние ще дойдем на место и ще превозим вашия автомобил до посочена от вас крайна дестинация.

Превоз в чужбина

Пътуването извън страната може да бъде колкото приятно, толкова и рисково. Често хората като изпаднат в беда на пътя не могат да предприемат адекватни решения. SOS Auto е тук за да ви укаже бързо и сигурно съдействие.

Нашите екипи са 24/7 на линия без почивен ден. Независимо дали имате проблем на територията на страната или извън нея, ние ще дойдем на место. Подготвени за всякакви ситуации ще съдействаме за безпроблемното прибиране на вашия автомобил у дома.

Превоз за МПС в страната и чужбина

Транспортиране на МПС от чужбина

Имате нужда от превоз на автомобил, джип или бус в страната и чужбина, но не знаете към кого да се обърнете? SOS Auto предлага на своите клиенти услуги по транспортиране на МПС от различен тип в България и чужбина със специализирано за целта оборудване и платформи.

Транспортирането през граници на моторни превозни средства най-често се налага в няколко случая, с които вероятно вече сте се сбъсквали щом четете настоящия текст, включително:

  • ПТП в чужбина;
  • ПТП в България, далеч от населеното място, където живеете;
  • Покупка на употребяван автомобил от друга държава;
  • Закъсали сте на път в неприятен низ от инциденти;
  • И много, много други.

Без значение дали сте спукали гума и нямате резервна, оказали сте се с блокирал двигател, повреда в ходовата част, кормилната уредба или окачването, екипът на SOS Auto ще бъде при вас в минимални за случая срокове, за да ви помогне да се справите с неприятната ситуация на пътя.

Ние отлично разбираме вашите нужди, даваме си обективна сметка за спецификата, реагираме светкавично и всичко това на уникално добри цени, защото когато никой друг не вдига телефона – ние го правим.

Обадете се на SOS Auto веднага, за да тръгнем веднага към вас и да сме на линия максимално бързо. Не губете време, не се колебайте – покажете характер, решителност и умение за вземане на бързи и адекватни решения при нужда от превоз на МПС в България и чужбина.

Нужда от пътна помощ ? Обади се още сега!
Обади се сега