За нашата фирма SOS AUTO

Изпратете съобщение на телефон или се свържете директно: 0876-448-333

ЛИЦЕНЗЕН НОМЕР: 55-00-5782 | Денонощна Пътна Помощ ЕООД
Денонощна Пътна Помощ ЛИЦЕНЗЕН № 55-00-5782

Денонощна Пътна Помощ ЕООД е водеща компания в оказването на пътна помощ в България!
Повече от 20 години, ние се гордеем с качеството на предлаганите от нашите екипи услуги.

Служителите на SOS Auto са добре информирани и обучени, така че да могат да се справят с множество ситуации с автомобила ви.

С достъп до най-новата техническа документация, нашите шофьори и техници са в състояние да отговорят на всички въпроси, които имате за предоставяне на пълноценна и качествена услуга.

Ако се окажете в нужда на пътя, SOS AUTO е приятел и партньор на който може да разчитате.


ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Свържете се с нас...

УСЛУГИ - ПЪТНА ПОМОЩ

УСЛУГИ - ПЪТНА ПОМОЩ

SOS AUTO 24-часово обслужване при произшествия, аварии, репатриране, доставка на гориво, подаване на ток, смяна на спукана гума, възстановяване на изгубен ключ, засядане.

ПЪТНА ПОМОЩ - SOS AUTO: За всякакъв вид пътно-транспортни произшествия и аварии. Репатриране на леки автомобили, микробуси, джипове и товарни бусове.

ПОДАВАНЕ НА ТОК - SOS AUTO: Превозното средство не може да запали? Често всичко, което трябва е един тласък на акумулатора, за да запали вашия двигател. Нашите крайпътни обслужващи техници са обучени да върнат вашия автомобил обратно на пътя бързо и ефективно.

СМЯНА НА ГУМИ - SOS AUTO: Ако сте останали на пътя със спукана гума наш екип бързо и безопасно, ще смени гумата.

АВТОКЛЮЧАР - SOS AUTO: Ние разполагаме със специалисти с дългогодишен опит и безупречна квалификация. Ако сте заключили автомобила си, обадете се, за да се върнете на пътя без щети по автомобила.

ДОСТАВКА НА ГОРИВО - SOS AUTO: Ако сте останали на пътя без гориво, бързо и надеждно може да доставим необходимото гориво, за да продължите пътя си. С ежедневно и денонощно обслужване, ние ще ви върнем на пътя във всеки един момент.

Изпратете съобщение на телефон или се свържете директно: 0876-448-333

ЗА НАС
4.8 (95%) 4 оц.