0876 448 333

ДЕНОНОЩНО, КЪДЕТО И ДА СТЕ

Превоз на МПС от катастрофа

Инцидент на пътя вади колата ви вън от играта

Тръгнали сте на път, шофирате внимателно, но внезапно някой ви удря. Колата ви е достатъчно счупена за да не може да продължите напред. Не притеснявайте, защото света не е свършил. Експертите от SOS Auto са тук за да ви помогнат.

Нашият екип ще дойде на място, ще натовари вашия автомобил на платформа и ще го откара до крайната дестинация, която желаете.

С експертите от SOS Auto инцидентите на пътя вече не са толкова притеснителни. Тук сме за да ви укажем съдействие във всяка непосилна за вас ситуация.

Какво може причини един удар на вашия автомобил:

  • Счупени фарове;
  • Повреда в кормилната уредба;
  • Счупени стъкла;
  • Повреда в ходовата част;
  • Изкривяване на една или няколко джанти;
  • и други щети.

Не зарязвайте вашия автомобил на пътя. Обадете ни се! Ние ще дойдем бързо!

Превозване след катастрофа

В редки случаи след удар превозното средство може да продължи да се движи безпроблемно. При наличие на сериозни щети е силно препоръчително да се обърнете към професионална фирма за транспортиране на автомобили.

Нашият екип от SOS Auto има нужната квалификация и опит да ви съдейства при каквито и да било инциденти на пътя. Независимо дали сте катастрофирали през делник, празник, почивен ден, на Коледа, а дори и в навечерието на Нова Година, нашите екипи ще ви укажат нужното съдействие.

Превозване след катастрофа

Транспортиране на автомобил след катастрофа

България е на едно от водещите места в Европа по катастрофи на пътя и за съжаление тази статистика не се подобрява, без значение какви мерки се предприемат в опит за ограничаването й. Когато това се случи често се налага автомобилите или други видове МПС-та да бъдат извозени до съответно за целта място и в такива случаи е добре да потърсите професионалната помощ на експертите от SOS Auto.

Защо въобще да се занимаваме с това да превозваме катастрофирал автомобил? Рискът от глоби е напълно реален и често можете да отнесете някоя по различни поводи и е добра практика да не чакате, а да се погрижите навреме, за да не се занимавате с излишни разходи и бумаги после.

Разбира се няма как да не споменем и още няколко ключови причини, които да ви убедят, че си струва да потърсите услуга за превоз на катастрофирал автомобил:

  • Искате да използвате отново автомобила след ремонт в автосервиз;
  • Искате да продадете автомобила за части;
  • Искате да върнете катастрофиралото МПС за скрап.

Всичко горни случаи са свързани с пряк финансов интерес, който можете да реализирате, ако сте малко по-далновидни навреме.

Ремонт и повторна употреба на автомобила

Ако автомобилът не е претърпял тежък инцидент, то той може да бъде ремонтиран. В случай, че това може да стане на приемлива за вас цена това се оказва нелоша идея, която да ви спести пари от покупката на ново возило.

Минимизиране на загубите

При положение, че автомобилът е тежко пострадал след катастрофа, то превозвайки го до желан от вас обект – вие ще имате възможност да продадете запазените авточасти от него и така да компенсирате загубата си. Удобна възможност в този контекст остават сайтовете за малки обяви.

Ако нямате време да се занимавате с такива традиционни за българина днес дейности, то остава варианта да отпишете колата и да я върнете за скрап, където да ви платят поне част от сумата, която да използвате за покупката на нова кола или за нещо полезно като например рехабилитация, ако такава е наложителна.

Превозването на МПС след катастрофа е специфична дейност поради деформациите, които настъпват във формата на купето. Това резонно прави транспортирането една идея по-голямо предизвикателство, а ние от SOS Auto повярвайте ни – обичаме предизвикателствата.

Нужда от пътна помощ ? Обади се още сега!
НАТИСНИ И СЕ ОБАДИ СЕГА!