0876 448 333

ДЕНОНОЩНО, КЪДЕТО И ДА СТЕ

Вадене на МПС от канавки

Връщане на вашия автомобил на пътя бързо и безопасно

Ако автомобилът ви е заседнал, нашите професионално обучени техници по превозните средства са готови да помогнат – ден и нощ.

Където и да заседне вашето превозно средство, нашите техници за възстановяване на автомобила ползват инструментите и оборудването за осигуряване на безопасно и ефективно изтегляне на превозното средство.

Заседнал в канавка, блъснат в дърво или потопен автомобил във вода, Пътна Помощ SOS Auto предлага професионални услуги за изтегляне на превозното средство!

Ако вашият автомобил се нуждае от помощ на пътя, защото е:

  • Заседнал
  • Катастрофирал
  • Паднал в канавка
  • Блъснат

Не се колебайте да ни се обадите веднага!

Теглене при злополука

Нашите обучени и професионални техници за спешна помощ са на разположение 24 часа, 7дни в седмицата, така че да можем да изтеглим обратно вашия автомобил извън пътя, бързо и на безопасно място. Надеждна помощ, когато имате нужда от нея!

Ако сте претърпели катастрофа, SOS Auto ще реагира бързо, за да се осигури съдействието, което е необходимо! За да помогнат, техниците ни в спешно крайпътно обслужване ще реагират бързо, като се гарантира вашата безопасност и ще изтеглят вашия автомобил до безопасно място, където е нужно.

Вадене на МПС от канавки

Издърпване на заседнали автомобили

Един от най-неприятните случаи, когато имате нужда от професионална пътна помощ и репатрак е в тогава, когато се налага изтеглянето на вашия автомобил от канавки и пропасти след неприятен инцидент.

Този тип пътно-транспортни произшествия (ПТП) за съжаление често е свързан с пострадали и дори с човешки жертви, което прави нуждата от професионален подход наложителна и дори задължителна. Обстоятелства около подобни инциденти са твърде комплексни и изискват адаптиран подход според обстановката и опитът на екипа на място е ключов за успеха на планираната операция.

Инциденти с МПС в канавка

Катастрофите в канавки са по-леките от двата типа ПТП-та и като цяло процедурата по изтегляне на авариралият автомобил е по-облекчена. Разбира се това е факт, ако работите с професионалисти, които са свикнали да решават подобни проблеми на пътя в своето ежедневие, докато един неопитен човек трудно би прозрял скритите опасности при подобни аварийни дейности.

Съвсем резонно обема пострадли при катастрофи от този тип е по-ниско, но често автомобилите могат да бъдат ремонтирани и отново да бъдат ползвани от своите собственици. Предназначение за точно такива обстоятелства са специализираните услуги по изтегляне на SOS Auto.

Изтегляне от пропаст на МПС

Сред най-опасните неща, които могат да се случат на един автомобил е да попадне в пропаст. Това само по себе си крие огромен риск не само за автомобила, а и за водача и пътниците, пътуващи в него.

Това е едно от най-големите предизвикателства за един екип, специализиран в професионалната пътна помощ и като такова е напълно недопустимо то да бъде реализирано от хора и фирми без сериозна подготовка, каквато SOS Auto предоставя на своите клиенти. Това включва редица аспекти на процедурата, които осигуряват безпроблемно справяне с подобни високорискови предизвкателства, включително.

  • Подходящо професионално оборудване за този тип дейност;
  • Сериозен опит на операторите при изтегляне на закъсали автомобили в различни условия;
  • Професионално планиране и подход според конкретните условия;
  • Сериозни мерки за безопасност;
  • И т.н.

Изваждането на кола, джип, бус, камион или автобус от пропаст е една изключително комплексна услуга и като такава предполага да се подходи сериозно при избор на фирма за пътна помощ, която да гарантира крайния успех при този вид ПТП-та.

Не правете компромиси, защото изтеглянето от пропаст е нещо, с което шега не бива и макар да спестите малко пари, то може да се окажете в още по-сложна ситуация от тази, с която вероятно вече сте се сблъскали.

Нужда от пътна помощ ? Обади се още сега!
НАТИСНИ И СЕ ОБАДИ СЕГА!