0876 448 333

ДЕНОНОЩНО, КЪДЕТО И ДА СТЕ

Превоз на МПС до КАТ

Имате нужда да закарате своя автомобил до КАТ

Често се случва да закупите автомобил от автокъща във вашия град или такава в непосредствена близост до него.

Ако вашата нова кола няма номера, тя няма как да се придвижи до КАТ за да се регистрира. Тогава се налага нейното транспортиране на платформа.

В такива случаи се налага да потърсите камион с платформа, който да качи и превози вашия автомобил.

Кога може вашият автомобил да се нуждае от платформа:

  • Няма номера
  • Катастрофирал е
  • Паднал е в канавка
  • Блъснат е

Не се колебайте да ни потърсите веднага!

Транспортиране до КАТ

Ако вашето МПС няма регистрационни номера, то очевидно трябва да потърсите начин за неговото приджижване. Ние от SOS Auto може да се отзовем бързо и да превозим вашият автмобил до крайна точка.

Управлението на МПС без регистрационни номера по пътищата на страната ни може да доведе до редица проблеми. Глобите за подобни нарушения са високи и не си струва да се рискува. Следователно ползването на професионална услуга може да бъде по-изгодно, по-бързо и по-безопасно.

Транспортиране до КАТ

Качване на платформа и превозване до КАТ

Нуждате се от качествена, бърза и бюджетна услуга по превозване на МПС до КАТ? Търсите най-добрият начин да решите проблем, който възниква в редица случаи, когато искате да транспортирате своя автомобил до службата по Контрол на Автомобилния Транспорт, но няма как да го направите, защото бихте нарушили закона?

Най-рационалното решение при нужда от такава дейност е да се обърнете към специализирана фирма за репатрак и пътна помощ, която да ви съдейства в рамките на деня, вместо да чакате някой приятел или автокъщата, от която сте закупили своя автомобил.

Кога се налага превоз на МПС до КАТ

В над 95% от случаите, когато на собственик на автомобил му се налага да транспортира своята кола до КАТ говорим за покупка на нов или употребяван автомобил от вносител или автокъща.

При тези обстоятелства единственият алтернативен вариант се явява изваждането на транзитни номера. Често обаче собствениците си дават сметка, че това би им коствало значително повече средства, отколкото да потърсят услуга по репатриране на автомобила до нужната локация в съответното населено място.

Какви са вариантите пред вас

  • Да се обадите на приятел с платформа и да чакате той да намери време близките седмици;
  • Да помолите автокъщата, от която сте закупи автомобила за съдействие (ако тя разполага с нужното оборудване), което за жалост в България рядко би сработило;
  • Да се обадите на SOS Auto и за символична сума да свършите нужното в рамките на деня.

Изборът измежду по-горните опции е изцяло ваш, а също така нервите, времето и парите.

Логично голяма част от клиентите ни са хора и фирми, на които им е омръзнало да чакат някой друг на добра воля да им помогне, вместо да потърсят професионална помощ от SOS Auto.

Нужда от пътна помощ ? Обади се още сега!
НАТИСНИ И СЕ ОБАДИ СЕГА!