0876 448 333

ДЕНОНОЩНО, КЪДЕТО И ДА СТЕ

Подаване на ток

Подаване на стартов ток с кабели

Превозното средство не може да запали? Често всичко, което трябва е един тласък на акумулаторните батерии, за да стартира вашия автомобил. Нашите крайпътни обслужващи техници са обучени да върнат вашият автомобил обратно на пътя бързо и ефективно.

В SOS Auto – Денонощна Пътна Помощ нашите техници за спешна крайпътна помощ са обучени и опитни – при пристигането им ще бъдат в състояние да диагностицират повечето въпроси, свързани с акумулаторните батерии и ще ви осведомят за състоянието и дали е необходим тласък на превозното средство.

Ако се открие силна сярна миризма, вашата акумулаторна батерия изглежда подута или капачките са изскочили на разстояние, не се опитвайте да стартирате вашето превозно средство. Обадете ни се и ние ще изтеглим превозното ви средство до ремонтно съоръжение.

Признаците, по които можете да познаете, че имате нужда от тласък за включване са:

 • Когато завъртите ключа стартера просто кликва.
 • Вашият терминал с акумулаторни батерии е корозирал.
 • Видно наличие на окислена сяра.
 • Петна по върха на акумулаторните батерии.

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще се отзовем бързо и ефективно.

Кабели за стартов ток

Много хора разчитат на чисто новия акумулатор, който са закупили преди няколко месеца. Това обаче не може да даде пълна гаранция, че вашият автомобил ще разполага с нужния ток за запалване.

Често се случва да бъде забравен някой консуматор, който през нощта напълно да изтощи батерията на автомобила. В резултат на това на следващата сутрин той не може да запали. Разбира се не сте и подготвени с кабели за стартов ток, защото сте уверени в своя нов акумулатор. Тогава идваме ние. Екипът на SOS Auto, който ще осигури нужния ток за запалването на вашия автомобил.

За SOS Auto

Стартовият ток, ключов при запалването на автомобила

Случвало ли ви се е колата да не запали? А случвало ли ви се е това през зимата? Вероятно отговорът е да. Ние от SOS Auto сме специализирани да помагаме на хора като вас, които имат внезапни проблеми на пътя, а един от тях разбира се е тогава, когато имате нужда от подаване на ток за запалване.

Ето няколко случая, в които можете да ни потърсите при подобни обстоятелства, за да ви помогнем и да се справим заедно с възникналия неприятен проблем с вашия автомобил:

 • Отдавна не сте ползвали колата, а акумулаторът се е изтощил;
 • Акумулаторът ви е за смяна, но все не сте намирали време да купите нов;
 • Имате консуматор на ток в МПС-то, за който не сте знаели;
 • Забравили сте включени фарове или мигачи;
 • Забравили сте радиото включено;
 • Не сте били наблизо, когато алармата е изразходвала целият генериран ток;
 • Зимата ви е изненадала;
 • И т.н.

Случва се на всеки. Не бива да изпадате в нервни състояния и да се вайкате. Далеч по-добър вариант е да подходите методично и рационално, доверявайки се на професионалисти, които да ви помогнат да се измъкнете дискретно от ситуацията.

Не бъдете дебелоглави като съседа. Не бъдете предубедени. Не чакайте на някой друг да свърши това безплатно, защото ще го чакате вечно, а и ще дължите услуга.

Доверете се на SOS Auto и ценете времето, парите и нервите си, защото подаването на ток е лесно разрешим проблем, за който не си струва да изпадате в нервна криза.

Нужда от пътна помощ ? Обади се още сега!
НАТИСНИ И СЕ ОБАДИ СЕГА!